BRANDING

Wil jij een consistente en unieke merkbeleving geven aan jouw klanten? Dan ben je aan het juiste adres. Als ontwerper met een focus op visuele verhalen, breng ik unieke merkidentiteiten tot leven die blijven hangen. Welkom bii een reis vol creativiteit en impact!

Wat kan ik voor je doen?

Inklapbare content

VISIE

leder sterk merk begint bij het verhaal. Het is dus belangrijk om deze samen helder te krijgen voor we beginnen om dat verhaal te vertalen naar een sterke
visuele identiteit. Zo kan ik onder andere helpen met het faciliteren van gestructureerde strategische brainstorm sessies.

MERKIDENTITEIT

Creëer een onderscheidende visuele identiteit. Door middel van kleuren en visuele elementen vertaal ik jouw verhaal naar beeld. Door middel van een huisstijl en artistieke illustratieve afbeeldingen in unieke merkkleuren ontstaat er een onderschrijdende en consistente merkbeleving door jouw hele bedrijf.

UI & UX DESIGN

Online niet meer weg te denken in ieder bedrijf. Ik help daarom graag om door middel van user flows en digitaal web en app ontwerpen de klantbeleving zo consistent mogelijk te maken.

GRAFISCH VORMGEVING

Van verpakkingen of relatiegeschenken tot menu kaarten, ieder bedrijf heeft naast zijn digitale middelen ook fysieke producten. Ik zorg ervoor dat jouw fysieke drukwerk naadloos aansluit bij jouw merkidentiteit.

CAMPAGNES

Opvallen doe je niet door te doen wat iedereen doet. Door sociale acties en guerrilla marketing lanceren we campagnes die de aandacht trekken en blijven hangen.

  • CREATIEVE ALLROUNDER

    Ik bied een consistente beleving, zowel on- als offline. Van illustratie tot UX-design, ik bied een volledig pakket aan creatieve diensten voor een samenhangende merkervaring.

  • UNIEKE VISUELE STIJL

    Mijn illustratieve expertise resulteert in een onderscheidende visuele identiteit die jouw merk doet opvallen.

  • OUT-OF-THE-BOX

    Ik kijk graag net even anders naar hoe we jouw klanten kunnen bereiken. Door opvallende acties ontstaan er innovatieve campagnes die de grenzen van traditionele marketing doorbreken.

Uitgelichte Projecten

Contactformulier