Kennismaking

Om het kunstwerk echt authentiek en persoonlijk te maken vind ik het belangrijk om elkaar wat beter te leren kennen. Samen zullen we jouw wensen en voorkeuren bespreken.

Je kunt kiezen of je de kennismaking liever in persoon doet in Utrecht in mijn studio of liever via een videocall als je bijvoorbeeld wat verder weg woont.

Plan een kennismaking

Referentie foto

In het kennismakingsgesprek zou ik je willen vragen om een (aantal) (digitale) foto(s) mee te nemen. Ik gebruik altijd een referentiefoto als startpunt voor een kunstwerk in opdracht. Met deze foto’s kunnen we samen bespreken wat er op het schilderij moet komen en welke persoonlijke elementen zeker terug moeten komen.

Voorbeeld referentie

Afwerking

Het werk wordt digitaal gemaakt en er zijn daarom vele mogelijkheden van afwerking. Hieronder vallen bijvoorbeeld aan afdruk op canvas of aluminium dibond. Tijdens een kennismakingsgesprek in mijn studio kun je de verschillende materialen bekijken. Naast een gekozen afwerking ontvang je van mij altijd het digitale bestand voor eventueel later gebruik.

Kosten & Mogelijkheden

Aan de slag

Na het gesprek ga ik door middel van de referentie foto’s en aangegeven wensen aan de slag om een uniek werk te maken.

Meer voorbeelden

Feedback

Als het digitale schilderij af is stuur ik het werk digitaal op. Zo kun je nog kleine aanpassingen vragen voor het werk wordt afgedrukt. Zodra het werk helemaal naar wens is wordt het kunstwerk afgedrukt en verstuurd.

Genieten

Het is aangekomen! Het is tijd om te genieten!

Goed om te weten

De doorlooptijd van kennismakingsgesprek tot het afdrukken van het kunstwerk ligt gemiddeld tussen een en twee maanden.